O nama

Preduzeće Znamgraf D.O.O. u privatnoj svojini, osnovano je 30.12.1994. godine udruživanjem kapitala u privatnoj svojini preduzeća `Papirografika` Čačak, osnovanog 1989. godine i `Zomini` Čačak.
Osnovna delatnost preduzeća Znamgraf je proizvodnja komercijalne nefleksibilne ambalaže od hromokartoma, kaširane ambalaže od hromokartona i mikrovala, transportne ambalaže i luksuzne ambalaže sa zlatotiskom visokog kvaliteta
Treća decenija poslovanja i kvalitet proizvoda obezbeđuje nam poziciju koja je među najvišim na tržištu kako u zemlji tako i u regionu! Potrebe naših kupaca i želje dizajnera pretačemo u gotov proizvod, a predanost ispunjenju tih želja, ističe nas u odnosu na druge, kao i činjenica da ceo proces od ideje, preko kreiranja rešenja, proizvodnje do same isporuke, obavljamo mi. Na taj način imamo mogucnost da kontrolišemo svaku fazu stvaranja ambalaže.
Ključni cilj se odnosi na stalno unapređivanje i postizanje vrhunskog kvaliteta, a radi zadovoljavanja potreba i proširenja broja klijenata, koji već sada obuhvata sve zemlje regiona i nekoliko zemalja EU. Uvođenje najnovijih i najpoznatijih tehnika i tehnologija, stalno unapređenje kontrole kvaliteta, praćenje evropskih i svetskih trendova u izradi kartonske ambalaže. Nastojimo da zadržimo jednu od vodećih pozicija u zemlji i regionu u oblasti grafičke industrije.
Poboljšanje sistema kvaliteta, primenom standarda iSO 9001:2008, koji je uveden u januaru 2007. godine i primen- om HACCP sistema, čija je sertifikacija u toku, a u cilju povećanja zadovoljstva lojalnih kupaca i ostvarivanju liderst- va na tržištu

Bulevar Oslobođenja 17
32000 Čačak, Srbija
Tel: +381 (0)32 374 511
Fax:+381 (0)32 374 511
e-mail: office@znamgraf.rs

Znamgraf © 2024 | By Master Studio